Mesaj Sayısı : 914 ruh halin : takımın : Hepsiden Hangi Kız : Kayıt tarihi : 23/09/08
Konu: Geri: !!.1.1...1.11.1.1.1 C.tesi Ara. 06, 2008 11:28 am
Evet değmiyorum.Ama siz değiyorsunuz. Bu arada.. madem değmiyorum niçin küfürleri tek tek sayıp , ardından özür diliyorsunuz . o siteyi sana biri armağan etmiş yada öyle şeylere cok meraklısın baksana sen çoktan kendini aşmışsın kim bilir hangi orospu verdi o steyi ona baktıkça azarsın o zaman ;)
İpk*Yrk
Mesaj Sayısı : 160 ruh halin : takımın : Hepsiden Hangi Kız : Kayıt tarihi : 24/06/08
Senden özür dilyen yok manyak ben sana küfür eddiğim zaman dier arkdaşlarım yanlış anlamasın beni de snn gibi orspu sanmasın die demiştim ama sen kendini hala çok önemseyereq sana özr dilediğimizi anlamışsın salak
eRen_manyagi
Mesaj Sayısı : 914 ruh halin : takımın : Hepsiden Hangi Kız : Kayıt tarihi : 23/09/08
Salak ya ben bana mı özür diliyorsun diyorum .gerizekalı niçin sildiniz mesajımı ha cok mu iyi konuştum.. bakın benden özür diliyon demedim ki. onlardan dedim sen zaten git boklu götünü temizle. ;) ondan sonra karşıma çıkki. aynı eşitlikte olalım bebeğIm