Gerizekalı kız hem kendin yapıosun hem de hala bize suç atıosun seni bunlara pişman ediceme %100 emin olabilrsin ama ben bunu yapmıcam çünkü çok değerli bi haftadayız kurban bayramına giriş haftası aqzıma senin yüzünden küfür alamam o yüzden intikam da alamam ama şeytana uymuş olsaydım sen bitmiştin
Evet haklısın.. bayramdayız ve hala siz yalan söylemeye devam ediyorsunuz, ve bunu ben yaptığıma kendiniz bile inanmayıp kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz... İpek hepsini ama hepsini sen yapıyorsun bundan adım gibi eminim.inşallah allah bunu bir açıklığa kavuşturur.
İpk*Yrk
Mesaj Sayısı : 160 ruh halin : takımın : Hepsiden Hangi Kız : Kayıt tarihi : 24/06/08
İnşallah ya. biz şimdi senden şüphelenioruz inşallah allah bunu açıklığa kavuştırurda kim oLduqu ortaya çıkar bunun için allaha yalvarıcam çünkü ben de deiLim ben de .. Merak etmeyin allaH bunu açıklığa kavuşturduğunda hepimiz rahatlıcazz
İpk*Yrk
Mesaj Sayısı : 160 ruh halin : takımın : Hepsiden Hangi Kız : Kayıt tarihi : 24/06/08
İpek hala anlamıyorsun ya. bak kızım ben eğer yapsaydım yada siteye üye olduğumda bu siteyi çökertmek için buraya bu amaçla gelseydim.Ben bu siteye emek vermez , aksine zarar verirdim... Buna kafan çalışmıo mu? Bu kadar geri misin söyleyecek laf bulamıyorum artık. !
İpk*Yrk; ileri gitme bak ben göze grmek için asla kendimi yormam beni beğenn böyle beğnir deyip , çeker gidrim . kimsenin gözüne girmeye ihtiyacım yok taamm mı . sevdiklerim ve gözüne istemeden girdklerim bi etki yapmadıklarm hrşeylerim değer verdklerim. Bana yeter.. !
İpk*Yrk