SİTEMİZİ MAFFEDEN YARATIK BU KİŞİDİR ARKADAŞLAR HEPİNİZ TANIRSINIZ AYRICA MARALLE AYNI FİKİRDEYİZ..BEN ONA ARTIK İNSAN BİLE DEMİORUM SÜMÜKLÜ BİR YARATIK O .. İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEYEBİLİRSİNİZ BU KİŞİYE(KÜFÜR..) SERBESTSİNİZ ÇÜNKÜ BÖYLE BİR HAKKINIZ OLMALI ONUN DA BUNU YAPMAYA HAKKI YOKTU..
SİTEMİZİ MAFFEDEN YARATIK: eren_manyagi
aRDaCI KIZ
Mesaj Sayısı : 358 1 : ARDANIN KALBİNDEN ruh halin : takımın : Hepsiden Hangi Kız : Kayıt tarihi : 24/06/08
sanane kızım sen kendine bak biz sana değer verdik ama gördükki sen 5 para etmez bi kişiliğe sahip mişsin siteyi mafettin allah da seni maffetsin ..
eRen_manyagi
Mesaj Sayısı : 914 ruh halin : takımın : Hepsiden Hangi Kız : Kayıt tarihi : 23/09/08
Konu: Geri: Sitemizi Maffeden Yaratığın Kullanıcı Adı =)=)=)=)=) C.tesi Ara. 06, 2008 11:29 am
Asıl ben bu siteye çok değer verdim insanalrına insanların hatalarını düzeltmeye herşeye değer verdim fakat beni neyle suçluyorsunuz. Oysaki ; Biz Bir Aile 0lacaktık...
İpk*Yrk
Mesaj Sayısı : 160 ruh halin : takımın : Hepsiden Hangi Kız : Kayıt tarihi : 24/06/08
Haklıyım işte ^^ Niye konuyu değiştirdiniz. Ailenizde anneniz babanız size sövüyomu ? Yapmadığınız birşeye inandıkları zaman .. Aileler birbirini korur kollar , www.gruphepsifanclub.net görüyosunuz . hep çalışıolar sizin gibi boşa zaman kaybetmiolar. destek oluolar.
İpk*Yrk
Mesaj Sayısı : 160 ruh halin : takımın : Hepsiden Hangi Kız : Kayıt tarihi : 24/06/08