dur imzana salak salak şeler yazmıssın sen hiç dokunmadım silicektim ama hiç dokunmadım kimsenin imzası gözüqmüo onu halledim görüceksiniz yazdıklarını
GÜLÇİNCİ//ECE
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 28 ruh halin : takımın : Hepsiden Hangi Kız : Kayıt tarihi : 04/08/08
ya bi kere suç atma bize tamam mı ya kendin hem yapıon sonra millete suç yatıon be bu ne be yeter ama ya bi yere kadar susmak var yeter aaa suç atma milllete ben bu siteye derslerim yüzünden zamanım yok ayda yılda bi kere giriyorum maral da şahidim çünkü aynı şeyleri onada söylüyorum dimi maralcım???
eRen_manyagi
Mesaj Sayısı : 914 ruh halin : takımın : Hepsiden Hangi Kız : Kayıt tarihi : 23/09/08
ya sen ne kadar küfürbazsın be gerizekalı mal ben senin profiline seni silmek için girdim evet ama imzana dokunmdım aynen onlar yazıodu salk mıyım ben üstüme suc alim seni suçluyorum zaten bide öle yapıcam yeminlen beyinsizin tekisin
eRen_manyagi
Mesaj Sayısı : 914 ruh halin : takımın : Hepsiden Hangi Kız : Kayıt tarihi : 23/09/08
Bana küfürbaz diyosun ama maşllah ağzından adam gibi tek bi kelime çıkmıo. Ayrıca ben öle herkese küfür etmem adamına göre muamele , hakediyosunuzki o küfürleri bende söylüyorum. Ayrıca profilime beni silmek için girdiğini söylemişsin ama görüosnki silinmemişim demekki başka bi amaçla girdin ;) Benim siteyi bozduğumu kanıtlayamadın , senin imzama yazdıklarınıda senin yapmadığını kanıtlayamadın.Sen bir yalancısın!!!
GÜLÇİNCİ//ECE
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 28 ruh halin : takımın : Hepsiden Hangi Kız : Kayıt tarihi : 04/08/08
Salak mısın ya sen eren_manyagi tabi senin siteyi bozdugunu ben söledim ya bütün sucları bana atarsın o kullanıcı ismim bi kere İpek*Yürük bunu herkez anladı senin aklın pis işlere yatkın olduu için ve o dili bildiin için öle anlıosun ama ben sana tercüme ettim ;)
Konu: Geri: eren_manyagi C.tesi Ara. 06, 2008 11:21 am
Siz hala kendi kafanızda küçükken ailenizin size anlattığı yani halada anlattığı masallarda kalmışsınızz. Kimsenin kanıtı olmadan Kimsenin şerefine , namusuna, haysiyetine ve karakterine küfür edilemez.
fakat ben sizin karaktersiz olduğnuz için küfür ediyorum. adam olsaydınız ben insan gibi derdim eğer yapsaydım BN YAPTIM derdim.fakat yapmadım tmm mı kızlar kendinizi bi bok sanıpta gelip kabadayılık yapmayın bize.
İpk*Yrk
Mesaj Sayısı : 160 ruh halin : takımın : Hepsiden Hangi Kız : Kayıt tarihi : 24/06/08
Kimsenin kanıtı olmadan Kimsenin şerefine , namusuna, haysiyetine ve karakterine küfür edilemez.
Bak çok güzel bişey demişsin ama sen bizim şerefimize,namusumuza,haysiyetimize ve karakterimize çok küfür ettin bizde ettik ama senin kadar değil. Madem bişeyi diosun baştan beri ağzına bize karşı küfür almcaltın..o yüzden brdada sen küçük duruma düşmüş oLdun.. Ayrıca siz karaktersiz olduqunuz için küfür ediorum demişsinde .. Bunlar boş laflar hepimzin bi karakteri war o yüzden bu da geçersizz sen sölediqin şeye uymuosan asl karaktersiz sen olursun;)